Skip to main content

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.

Duurzame huidverzorging tijdens het reizen

sustainable travel skincare

Mensen die me al een tijdje volgen, weten inmiddels dat ik heel gevoelig ben voor goede natuurlijke huidverzorging. Ik gebruik alleen non-toxic en dierproefvrije huidverzorgingsproducten en ik heb mijn huid hierdoor de afgelopen drie jaar zien transformeren. 

Ik gebruik deze producten niet alleen voor mezelf. Ik vind het erg belangrijk om onze impact op de oceanen, koraalriffen en de dieren die erin leven te minimaliseren door bijvoorbeeld milieuvriendelijke zonnebrandcrème te gebruiken en het water niet te vervuilen met chemische producten. 

Ook wanneer ik reis, heb ik altijd al mijn duurzame huidverzorgingsproducten mee. Dit leidt er soms toe dat ik wekenlang reis met evenveel schoonheidsproducten als kleding! Omdat het zo belangrijk is voor mij geef ik je graag een inzicht in alle natuurlijke huidverzorgingsproducten die ik steeds mee neem op reis.

 sustainable travel skincare


NATUURLIJKE DEODORANT 

Tijdens mijn reizen neem ik altijd mijn natuurlijke deodorant mee, in een blikje, want dat is super makkelijk om overal mee naartoe te nemen. Thuis in mijn badkamer staat ook altijd een natuurlijke deodorantstick. Deze producten zijn biologisch en 100% veganistisch en de deodorants zijn aluminium- en zoutvrij. Dit betekent dat er geen synthetische conserveringsmiddelen, kleurstoffen, vulstoffen of geurstoffen zijn.

 

sustainable travel skincare

 

HERBRUIKBARE KATOENEN PADS 

Een van de must-have items in mijn reistas zijn herbruikbare wattenschijfjes. De pads zijn superhandig om overal mee naartoe te nemen en ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De doekjes zijn superzacht en kunnen gewassen worden in de wasmachine en in de droogtrommel. Je kunt je make-up meerdere keren verwijderen met slechts één veegbeweging. Het is beslist een kleine investering die de moeite waard is!

sustainable travel skincare

 MAKE-UP - Ere Perez


Ik draag meestal niet veel make-up, maar als ik dat doe, kies ik voor Ere Perez, een van mijn favoriete duurzame beautymerken! Ik hou vooral van hun crème blush, en de Kamille oogpalet past bij elke gelegenheid.

 

sustainable travel skincare

 

 

ZEEP - Helemaal Shea

Oh Helemaal Shea, ik zou letterlijk al hun natuurlijke zepen gebruiken. Mijn absoluut favoriete natuurlijke zeep (die ik ook elke dag gebruik onder de douche) is de lavendelzeep. Het is een vochtinbrengende zeep met een sterk kalmerende werking en een heerlijke geur. Deze combinatie maakt het een perfecte milde zeep voor alle huidtypes.

sustainable travel skincare

Continue reading

SUSTAINABLE TRAVEL

DUURZAAM REIZEN

Last-Minute Sustainable Christmas Gift Guide

Last-Minute Duurzame Kerst cadeau ideetjes

How to stay low waste at work

Low waste op het werk

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.